Tanfolyamok

Tanfolyamaink - mint a bal oldali menü felsorolásából is látszik - felölelnek szinte minden a gépjárművezetői szakmához kapcsoló speciális képzést.

 

Legnépszerűbb tanfolyamaink a veszélyes áru szállításhoz (fuvarozáshoz) kapcsolódnak:

 

 

  • 2002 - a vonatkozó rendelet hatálybalépése - óta képezzük a veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadókat jellemzően a közúti (ADR) szállításhoz és a vasúti (RID) fuvarozáshoz kapcsolódóan, de megfelelő létszámú jelentkező esetén a belvízi (ADN) szállítás előírásait is oktatjuk. Büszkék vagyunk rá, hogy esetenként az ország másik részéből is utaznak hozzánk tanulni vágyók, hogy részt vegyenek veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó tanfolyamunkon.

 

  • A köznyelvben "kis ADR"-nek hívott a veszélyes áru szállításban közreműködő személyek ADR 1.3 szerinti képzésére jelentkezők létszáma azóta növekedett meg, mióta az ADR jogszabály belföldi alkalmazását előíró rendelet szerint "az ADR Szabályzat 1.3.2 szakasza szerinti oktatásokat a veszélyes áruk közúti szállítására vonatkozó, hatályos bizonyítvánnyal rendelkező veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó tarthatja. A képzést ismeretfelújító oktatás keretében rendszeresen, de legalább kétévenként, a naptári év végéig ki kell egészíteni az előírásokban történt változásokkal".

 

 

A Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány (GKI, vagy GKI kártya) megszerzését előkészítő tanfolyamok a belföldi szolgáltatói és a nemzetközi gépkocsivezetői tanfolyamokat váltották fel 2009-ben, azóta szervezünk ilyen tanfolyamokat. A GKI kártya megszerzéséhez előírt tanfolyamnak több fajtája is létezik, ezek közül nagy gyakorisággal az alábbi tanfolyamaink indulnak:

 

És végül, de nem utolsó sorban a vállalkozások vezetőinek indulnak 1995 óta megfelelő számú jelentkező esetén szakmai irányító (vállalkozói) tanfolyamaink,