ADR tesztek - HIR ADR Iskola

ADR tesztek

 

ONLINE TESZT GYAKORLÁSI LEHETŐSÉG a HIR ADR Iskolában!

Az ADR gépkocsivezetői tanfolyam alapvizsgájára (NT2-9) történő sikeres felkészülés érdekében kérdésbankot állítottunk össze, ami az érdeklődők részére a tesztidőszakban regisztráció nélkül rendelkezésre áll. Ha éppen ADR vizsgára készül, vagy csak kíváncsi jelenlegi tudására, töltse ki a teszteket, és értékelje tudását egy gombnyomással.

A kérdésbank jelenleg feltöltés alatt van, terveink szerint a teljes feltöltést követően a tesztbankban több, mint 700 tesztkérdés lesz, amelyek esetleges többszöri helyes megválaszolása egyenes út a sikeres ADR gépkocsivezetői vizsga felé.

 

Kérem - amennyiben érintett - töltse ki a teszteket, gyakoroljon, próbálgassa tudását, és ha véleménye, javaslata, kérdése van a témában, írjon nekünk.

 

A tesztlapokkal egyelőre az ADR gépkocsivezetői alaptanfolyam (NT2-9) anyagát dolgozzuk fel, de terveink között szerepel a későbbiekben a szakosító tanfolyamok anyagának hasonló feldolgozása is.

 

Az összeállított tesztbank témakörei (a lista folyamatosan bővül):

 

A teszt kérdésbank használata:

A jobboldali menü megfelelő elemére kattintva megjelennek a tesztkérdések, a hozzájuk tartozó válaszokkal. A könnyebb emészthetőség érdekében egy témakörben 10 - 20 (jellemzően 14 - 16) kérdés szerepel.

Minden teszkérdést követően 4 válaszlehetőséget talál. A összes megjelenített kérdésnél a helyesnek gondolt válasz előtti checkboxot kell megjelölni, majd a tesztek alatti "ELLENŐRZÉS" feliratra kattintva a tesztek kiértékelésre kerülnek. A helyes ill. a hibás válaszok a kérdések alatt és mellett jelezve vannak.

 

Jó tesztelést, sikeres vizsgát kívánunk!