Rólunk

Hir Attila

A '80-as évek végén, amikor először találkoztam az ADR-rel, nem gondoltam volna, hogy egyszer majd a XXI. század elején beköszöntő szöveget fogok írni a HIR ADR Iskola honlapjára.

Köszönöm minden mentoromnak, minden eddigi hallgatónknak, óraadó tanárainknak, kollégáimnak és Önnek is aki ezt az oldalt éppen most olvassa, hogy idén immár több mint 25 éves a HIR ADR Iskola. Köszönöm, hogy az ország minden szegletéből megtalálnak bennünket a tanulni vágyók, hogy jó szívvel ajánlanak bennünket, és családtagjaik, gyerekeik, unokáik is nálunk szerzik meg a tevékenységük végzéséhez szükséges tudást. Hiszen egyre többen ismerik fel, hogy a "papír" mögötti tartalom van olyan fontos, esetenként fontosabb, mint maga a "papír".

Köszöntöm Önt a HIR ADR Iskola honlapján. Bízom benne, hogy a keresett információt megtalálja, és mielőbb találkozunk valamely szaktanfolyamunkon, illetve megelégedéssel veszi igénybe egyéb szolgáltatásainkat is.

Jó böngészést kívánok!

Hir Attila iskolavezető

 

A HIR Kereskedelmi, Információs és Továbbképző Iroda Kft - ami a köztudatban jellemző tanfolyamunk után a HIR ADR Iskola néven ismert - immár 1994 óta foglalkozik gépjárműves szakemberek képzésével, szaktanfolyamok, vizsgák szervezésével. Az érdeklődők elsősorban Pécsről, illetve a közeli városokból (Bóly, Harkány, Komló, Kozármisleny, Mágocs, Mohács, Pécsvárad, Sásd, Sellye, Siklós, Szentlőrinc, Szigetvár, Villány), falvakból keresnek minket, de mivel Magyarországon "nincsenek távolságok", voltak már hallgatóink Békéscsabáról, Budapestről, Debrecenből, Dombóvárról, Győrből, Kaposvárról, Kecskemétről, Paksról, Szegedről, Szekszárdról, Tatáról, Veszprémből és az ország minden tájáról is.

Tanfolyamainkon az adott szakterületek elismert szakemberei végzik a felkészítést, esetenként évtizedes oktatói múlttal. Oktatóinknak, a technikai háttérnek és nem utolsó sorban hallgatóink tudni akarásának köszönhetően a vizsgák döntő többsége sikerrel végződik, az itt végzett hallgatók a munkájukat - a tanultakat alkalmazva - magas színvonalon képesek ellátni.

Iskolánk vállalja - a jogszabályokban előírt tanfolyamok mellett - cégekhez kihelyezett egyéb kapcsolódó tanfolyamok szervezését és speciális, igényre szabott programok (pl.: hivatásos gépjárművezetők továbbképzése) kidolgozását. Igény és megfelelő létszám mellett tanfolyamainkat a megrendelő telephelyén is megtartjuk.

ADR jogszabályA tanfolyamokhoz kapcsolódó szakkönyvek, segédletek irodánkban megvásárolhatók, illetve a tanfolyam idejére a tananyagot díjmentesen bocsátjuk hallgatóink rendelkezésére.

A komplex szolgáltatás érdekében az ADR gépkocsivezetői illetve a veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadói tanfolyamainkon végzett hallgatóinknak vállaljuk a veszélyes áru szállításhoz kapcsolódó felszerelések beszerzését is.

Szabad kapacitásunk erejéig veszélyes áru szállítással foglalkozó vállalkozásoknál vállaljuk a veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadói feladatok ellátását.

Kérdéseikkel keressék munkatársainkat, akik állnak szíves rendelkezésükre ügyfélfogadási időben a Pécs, Bokor u. 21. sz. alatti irodánkban, ill. elérhetőségeinken.

Várjuk további megtisztelő érdeklődését!